Higijenski ulošci nove generacije

Najbolji izbor za sve žene

Za  detaljnije informacije o ulošcima i njihovom naručivanju nazovite na mob :

  • 091 534 3844
  • 095/ 538 9740

Nazovite i saznajte kako ostvariti i dodatnih

-15%

Radionice o tome što žene dobiju Airiz ulošcima:

Nazovite nas i dogovorite radionicu u svom gradu.

091 534 3844
Ksenija

Prezadovoljna sam sa Tiensovim higijensakim ulošcima. Od kada ih nosim osjećam se lagodno, sigurnije. U toku ciklusa osjećaj svježine je dominantan  

Sandra  
HU Airiz, dnevni, dala mi gdja Verica  i rekla da cu odmah osjetiti svjezinu, snagu...i prezentirala mi vise nacina koristenja HU Ariz...odusevili su me. Toplo preporucujem svima.Posebna poslovna ponuda za sve ginekoliške ordinacije, klinike, ljekarna, alternativne centre i sve koji žele distribuirti ove vrhunske uloške.  Detaljnije na mob.:

091 534 3844

Poslovna prilika


Iskoristite ovaj vrhunski proizvod koji se sam prodaje. Svakoj ženi je potreban. Te  žena koja ga bude jednom koristila uvijek će željeti upravo ove uloške.

Učlanite se i isprobajte uloške.  Nakon toga će te od srca preporučivati svim ženama koje znate. Na taj način će se dalje širiti vaš posao.

Ginekološke ordinacije, ljekarne, klinike, alternativni centri, kozmetički saloni, alternativci i svi koji se brinete za zdravlje obogatite svoj asortiman ovim vrhunskim proizvodima potrebnim svim ženama.

Priključite se našem timu i napravimo veliki posao. Cijela Europa je pred nama.  Cilj je doći do milion žena koje će koristiti ove uloške u Europi. Ispunimo ovaj cilj skupa

.Javite se na mob:   091/ 534 3844ZDRAVA ŽENA   -   ZDRAVA NACIJA  -  ZDRAVO ČOVJEČANSTVO

 Važna informacija

Predavanje u Zagrebu svake srijede u 17h


Početna   /   Izbor uložaka   /   Usporedba   /   Iskustva   /   Tiens   /   Naručivanje